WIE ZIJN WIJ
EIGENLIJK?

WIJ STAAN ALVAST KLAAR VOOR HET SPEEDDATEN.

Wij zijn Mediageuzen en onze ‘geuzen’ zijn gespecialiseerd in buitenreclame, digitale schermen, magazines en online media. Bij Mediageuzen geloven we in een sterke band met onze klanten en lezers. Die band bekomen we door crossmediale samenwerkingen, onafhankelijke journalistiek en een moderne blik op de wereld. Voor adverteerders is Mediageuzen een bron van expertise die luistert, actief meedenkt en voor communicatie op maat zorgt.

WIJ IN CIJFERS

WANT METEN IS WETEN.

04.11.87

De dag dat alles begonnen is.

52

Aantal teamleden

548.320

Gedrukte posters & affiches

3.462

Aantal magazines

3.500

Reclamedragers MG Billboards

480

Point Of Sales Mediatrader

Het leven bij mediageuzen.

Wij geloven niet in een nine-to-fivementaliteit. Binnen ons team werk je op eigen ritme, waar en wanneer je wil. Dankzij de nieuwe technologie blijven wij 24/7 op de hoogte van elkaars werk en hoeven we elkaar ook niet te lang missen.

WAT DOEN WIJ EIGENLIJK?

Billboards

Mediageuzen biedt je een grote waaier aan mogelijkheden in buitenreclame in de vorm van affichage panelen, lange termijn advertenties, roterende en verlichte reclamepanelen en advertenties met 3D visualisaties.

Webshops

Met onze webshops FortyFlavours en Aperoshop willen we alle ingrediënten voorzien voor de culinaire liefhebber en levensgenieter. Van keukentools tot de hipste apèroboxen. Een mix van culinair- en lifestyle dat door de fijnproever gesmaakt kan worden.

Magazines

Onze journalisten staan elke dag klaar om het laatste nieuws te brengen. Culinaire Ambiance is een onafhankelijk culinair platform mét toonaangevende website en diepgravend magazine. PNWS is het bekendste, meest succesvolle mannenblad van Vlaanderen, dat herrezen is als invloedrijke website.