(WEB)REDACTEUR NL – Culinaire Ambiance nederland
culinaire ambiance

Culinaire Ambiance is het toonaangevende culinaire platform in België boordevol inspiratie, heerlijke recepten en spraakmakende columns. Om onze expansie naar Nederland kracht bij te zetten, zijn wij op zoek naar een gedreven en creatieve redacteur uit Nederland die mateloos geboeid is door de gastronomische wereld.

Jouw takenpakket

Je brengt Nederlandse topics en nieuws aan en schrijft er artikels over, zowel voor print als online (culinaireambiance.nl).
Je zorgt ervoor dat het platform up-to-date blijft en het aantal lezers groeit.
Hierin toon je je een multi-inzetbaar talent dat niet alleen ideeën kan aanbrengen maar er in overleg ook een plan voor maakt dat je vervolgens zelf uitwerkt.
Je werkt graag in team maar neemt zelf je verantwoordelijkheden op.
Je bent een organisatietalent en je houdt van een gestructureerde aanpak.
Je kan vlot communiceren in het Nederlands en houdt van schrijven, schrijven, schrijven.

Jouw profiel

Je volgt de culinaire actualiteit in Nederland en de gastronomische wereld op de voet. Je zit er letterlijk en figuurlijk middenin.
Je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands.
Je hebt ervaring als (web)redacteur, bij voorkeur binnen de culinaire branche.
Je hebt een resultaatgerichte instelling en mist geen enkele deadline.
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Je bent een charismatisch persoon en bent positief ingesteld.
Je bent proactief en werkt autonoom.
Je kent de culinaire hotspots, bekende en minder bekende chefs en laatste trends in Nederland en volgt alle lokale ontwikkelingen met grote interesse en veel passie.

 

Ben jij onze gedroomde Nederlandse redacteur die samen met de redactie in Antwerpen Culinaire Ambiance bij de Nederlandse lezer op de kaart zet?

Spreekt de afwisseling tussen thuiswerken vanuit Nederland en werken op kantoor in Antwerpen je aan? Wil je er helemaal voor gaan en heb je de drive om al onze verwachtingen te overtreffen?

Dan kom je in een tof team en de uitdagende omgeving van een sterk groeiend bedrijf terecht. Je ontvangt een voltijds contract van onbepaalde duur (freelance of in vaste dienst), een onkostenvergoeding en voldoende support en opvolging.
En natuurlijk ambiance!

OPSTARTDATUM: ZO SNEL MOGELIJK

Hoe solliciteren:
Herken je jezelf in dit profiel? Wil je graag deel uitmaken van ons dynamisch bedrijf en enthousiast team? Bezorg ons dan vandaag nog jouw cv & motivatiebrief!

#zo spannend #succes.

IETS
VOOR U?

WIJ HOPEN ALVAST MEE OP EEN PLEKJE IN ONS TEAM!