LIEFDE OP HET
EERSTE GEZICHT

ONTDEK ONZE MERKEN DIE SAMENWERKEN.

MG Billboards

Mediageuzen biedt een brede waaier aan mogelijkheden in buitenreclame in de vorm van affichagepanelen, langetermijnadvertenties, roterende en verlichte reclamepanelen en advertenties met 3D-visualisaties.

PNWS (P-magazine)

Het bekendste, meest succesvolle mannenblad van Vlaanderen sinds 1997 is volwassen geworden. Herrezen als digitaal platform tackelt het alles wat een man – én zijn wederhelft – interesseert. Wel nog steeds volgens de excentrieke P attitude.

Culinaire Ambiance

Culinaire Ambiance is het grootste onafhankelijke culinaire platform van Vlaanderen. We brengen als eerste het culinaire nieuws en prikkelen je met diepgravende reportages, persoonlijke interviews en heerlijke recepten voor hobbykoks én professionele chefs. We serveren tekst, beeld en audio. Smakelijk!

Forty Flavours

Samen met Culinaire Ambiance heeft FortyFlavours alle ingrediënten om uw keuken en woning te voorzien van de meest duurzame materialen en kwaliteitsproducten. Een mix van culinair en lifestyle die door iedereen gesmaakt kan worden.

Apéro Shop

Aperoshop is een webshop waar je creatieve aperoboxen kan kopen voor elke gelegenheid. Ideaal als cadeau of om zelf van te genieten. Elke box bevat een aperitief/wijn/alcoholvrije drank, snack en een fun factor.

Mediatrader

Met Mediatrader voert Mediageuzen de reclameregie over 500 strategisch geplaatste roterende reclamedragers op de parkeerplaatsen van Delhaize en AD Delhaize. In 2020 lanceerde Mediatrader digitale reclamedragers van 2m2 die de zichtbaarheid van campagnes nog meer vergroten. Adverteren op deze locaties leidt dus tot gegarandeerd succes.