Magazines

P

Het bekendste, meest succesvolle mannenblad van Vlaanderen, sinds 1997, is volwassen geworden.


Herrezen als glossy maandblad tackelt het alles wat een man – én zijn wederhelft – interesseert.

Maar dan op de P-manier: eigenzinnig, diepgravend, maar ook altijd geestig.


Een blad waar de man van vandaag nog eens met plezier voor gaat zitten.


De advertentietarieven vindt u hier.


Bekijk onze acties ‣


Culinaire Ambiance

Culinaire Ambiance bestaat in 2016 precies dertig jaar en is daarmee het oudste gastronomische magazine van België.

Al sinds de oprichting kan het blad rekenen op de waardering van (sterren)chefs, die er graag hun medewerking aan verlenen.

Zo creëert Wout Bru elke maand vijf recepten exclusief voor Culinaire Ambiance, gaat Filip Claeys aan de slag met vis en werkt coming man Seppe Nobels een volledig menu uit.

Met correcte en toegankelijke recepten leiden zij de hobbykok door de bereiding, waardoor zelfs de meest ambitieus ogende gerechten een haalbare kaart worden.

Naast een dertigtal recepten brengt Culinaire Ambiance spraakmakende interviews en reportages, interessant productnieuws, handige tips en nuttige recensies.

Dit alles begeleid door professionele fotografie in een frisse, eigentijdse lay-out.


De advertentietarieven vindt u hier.


Bekijk onze acties ‣

P-Magazine.be




Dé site van hét mannenblad van Vlaanderen. Nieuws, fotoshoots, humor; uw dagelijkse portie P vindt u hier.


De advertentietarieven vindt u hier.


Bezoek PMagazine.be ‣


Ambiance.be




Dagelijks uw culinair nieuws met recepten, tips, recensies, filmpjes en... wedstrijden.


De advertentietarieven vindt u hier.


Bezoek Ambiance.be ‣