Strips

Iris: Niet voor publicatie!

De zelfzekere topjournaliste Iris is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Als hoofdrolspeelster in dit verhaal knalt ze echter vaker uit haar rol èn kleren dan haar lief is. Maar geen toeschouwer of collega die daar van wakker ligt wanneer Iris hen nog maar eens op wat accindenteel naakt trakteert. Dit eveneens tot groot jolijt van haar oudere en hautaine concurrente Inne. Alleen blijkt de rondborstige Iris snoder dan de naïeve Inne, die telkens weer met het schaamrood op de wangen net iets meer te kijk wordt gezet. Letterlijk. Waardoor beider dames avonturen eigenlijk NIET VOOR PUBLICATIE zijn.


Leverbaar vanaf 8 september


ISBN: 978-94-924-990-80


Verkoopprijs: winkelprijs € 8,95; € 14,95 verzending inbegrepen


Vooraf bestellen kan hier ‣

De queeste van Yin: Aries Deel 1

Een meisje krijgt de opdracht om haar wederhelft te zoeken en zo haar wereld te redden van vernietiging. Ze begint aan een lange tocht met haar nieuwe reisgenoten in een voor haar onbekende wereld. Om te slagen in deze queeste zal ze vele obstakels moeten overwinnen en zichzelf ontplooien van meisje tot vrouw.


Leverbaar vanaf 8 september.


ISBN: 978-94-924-990-73


Verkoopprijs: winkelprijs € 8,95; € 14,95 verzending inbegrepen


Vooraf bestellen kan hier ‣

Artemis

Artemis is de godin van de jacht. Dochter van de Oppergod Zeus en Leto. Minder bekend is dat ze op jonge leeftijd aan een koning werd toevertrouwd die haar opvoedde als ware zij zijn eigen dochter. De koning beloofde stellig aan Zeus dat niets of niemand haar zou beroeren. Een dure eed want Artemis groeide op tot een bloedmooie vrouw, begeerd door alles en iedereen...


ISBN : 978-90-8245-149-8


Harde kaft, verkoopprijs € 19,95

Space Gangsters

Onze planeet is enkel nog blauw te noemen naar naam. Vervuild en quasi onbewoond blijft de ‘blauwe’ planeet desondanks de draaischijf van allerlei soorten handel. Aardbewoners hokken samen in megasteden of ruimtestations verspreid over de ganse Melkweg. De Wesker-zusjes zijn verenigd in het betere Melkweg-banditisme: Joanne als premiejager, Penelope als smokkelaar. Altijd op zoek naar nieuwe missies, nieuwe uitdagingen en nieuwe inkomsten. Dit keer moet Joanne een belangrijk object op een gekoloniseerde maan terugvinden. Niet onmiddellijk de grote specialiteit of interesse van Joanne tot wanneer blijkt dat het object in handen was van zus Penelope toen die op de maan crashte. Een pittig detail dat extra problemen en interfamiliale fun oplevert...


ISBN : 978-94-9249-900-4


Verkoopprijs € 8,95


Bestel nu ‣

Marc Coucke – op zoek naar Ronald Inho

De ambitie van de supersympathiekste voorzitter van de weireld kent geen grenzen. Tot in Brazilië zullen ze Marc Coucke leren kennen! Van Braziliaanse maffiosi tot rondborstige journalistes, wie in zijn weg loopt, mag zich aan Couckenbak verwachten. Op zoek naar de allergrootste namen in het voetbal laat het triumviraat van KV Oostende zich door niets of niemand afstoppen in hun missie om van hun weireldploegsje de ultieme topploeg te maken.


ISBN: 978-94-9249-902-8


Verkoopprijs € 9,95


Bestel nu ‣

Star Trek 1 : 5 year mission

De U.S.S. Enterprise maakt een vijf jaar durende reis door onbekend gebied. Vanuit het Delta Kwadrant zet de Enterprise zijn reis verder langs de uiterste grens van het Alfa Kwadrant. Daar komt de bemanning van de jonge Captain James T. Kirk in aanraking met mysterieuze en vooral dodelijke alpenkrachten… Een ontmoeting waar niet elk bemanningslid levend van af komt… Deze stripreeks gaat verder waar de film van J.J. Abrams uit 2009 stopte.

ISBN: 978-94-9249-905-9


Verkoopprijs € 8,95.


Bestel nu ‣


Miss Deeplane

Miss Deeplane is een fantasy album op 56 pagina's van P-tekenaar Louis Daviet.

Een knotsgekke, licht-erotische fantasy SF parodie over helden, anti-helden en superhelden.

Hoofdpersonage is de sexy en bevallige rosse vamp Miss Deeplane, dochter van een alien en verre afstammeling van enkele druiden en een Gallische god. Naast de biseksuele megaster MissDeeplane maken we ook nog kennis met haar vriendinnetje Lynn, een bi-polaire adoptievader en hardcore fan Machoman.

Een absolute aanrader.


ISBN : 978-90-8245-147-4


Verkoopprijs € 8,95.


Het album verscheen in pakket met P-magazine op 6 mei aan voordeeltarief van € 9,95 voor het album + P magazine.Bestel nu ‣

Doomsday 1 : 91119

11 September 2019. De mensheid staat op het punt zichzelf heruit te vinden: een wereldwijde nucleaire aanslag door terroristen moet de wereldbevolking decimeren tot een absoluut minimum, de mensheid herleiden tot een superras van mutanten.

Een klein gezelschap vrienden en familie poogt vanuit Antwerpen aan deze waanzin te ontsnappen maar ontdekt al snel dat de nieuwe wereld gebaseerd is op de foute ingrediënten van de oude wereld, maar dan in het kwadraat.


In een wereld van bruut geweld, rauwe seks, verraad, lafheid, moord, mensenhandel en afrekeningen gaat dit kleine groepje vrienden op zoek naar een nieuwe plek, een nieuwe thuis.


ISBN: 978-90-8245-140-5


Prijs: 8,95 €


Bestel nu ‣

Doomsday 2 : 22220

22 februari 2020. De Doomsday-sekte heeft haar dreigement uitgevoerd.

De succesvolle aanslagen op kerncentrales wereldwijd hebben een ongekende spiraal van chaos en vernietiging teweeg gebracht.

De president van de Verenigde Staten doolt machteloos rond op zoek naar een veilige plek.

Afrikaanse piraten en Russische mutanten bundelen hun krachten om de laatste overgebleven mensen te knechten.

Wanhopig vechten Arend, Bibiana en vrienden om het verdoemde Afrikaanse continent achter zich te laten voor de nucleaire holocaust ook hen opslokt.

Of is het daarvoor al te laat?


ISBN: 978-90-8245-141-2


Prijs: 8,95 €


Bestel nu ‣

Mosselen om half twee

Iedere week komen zes vrienden samen in een caravan om hun beste verhalen te vertellen in hun online radioshow 'Mosselen om Half Twee'.

Maar wanneer de aandacht verzwakt moeten ze hun beste verhaal boven halen. Die keer dat ze de wereld gered hebben van een niet te stoppen dreiging en dat ze de enigen waren die België konden redden van de creatieve ondergang.

Een verhaal boordevol actie en fantasy, de droogste oneliners en natuurlijk een honderdtal cameo's en onnodige popcultuurreferenties.

Net zoals de originele 'Mosselen om Half Twee' ook lichtelijk overdreven. Een hilarische strip geschreven én "gespeeld" door Xander De Rycke, bijgestaan door Gilles Van Schuylenbergh, Dimitri De Brucker, William Boeva, De Geens en Seppe Toremans.


ISBN: 978-90-8245-148-1


Het album telt 96 pagina's en kost € 19,95. Bestellen kan via onze webshop.


Bestel nu ‣